Plain-Roti

CHF 10.00 instead of CHF 12.00

Plain-Roti3 pieces

New

vegan · laktosefrei

Roti ist ein typisches Fladenbrot aus Sri Lanka. Weitere Namen sind Godamba Roti, Paratha (Indien) und Roti Canai (Malaysia).

Mehl, Salz, Zucker, Wasser, Sonnenblumenöl und Skills

Content: 3 pieces

Pungency: Not spicy

Allergens: Cereals containing gluten

Preparation: Sauté 1 minute per side in a frying pan

Preparation time: 2 minutes

Durability: At least 7 days

Durability open: Enjoy within 2–3 days

Preserve: Keep refrigerated at max. + 5 ° C

Freezable: Yes

Nutritional value: Information on the nutrients there soon

Produced in: Zürich

Availability information: All the year long


Order deadlineLoading...


Wie mache ich ein Roti wie ein Profi?

  1. Bratpfanne heiss werden lassen
  2. Roti aus dem Currybag nehmen und in die Pfanne legen. (ohne Öl)
  3. Etwa eine Minute pro Seite erhitzen

Copyright 2021 CURRYBAG® AG – All Rights Reserved